194 views
0
0 Comments

På Youtube är det @davidreese. Han skulle spela spelet online med sin pappa på helgerna. Vid den tiden visste han inte hur han skulle spela spelet, och hans pappa skulle berätta för honom vad han skulle göra. Visa anteckningar: Länkar till David Chip Reese Podcasts. Kolla in showen anteckningar nedan för mer information om vår konversation med David Chip Reese. På Twitter @davidreese. Varför David Chip Reese vill spela poker När David Chip Reese först bestämde sig för att spela poker var han 14 år gammal.

När korten är utdelade kommer du att kunna göra din bästa hand. Delaren kommer att handla ut korten, och varje spelare kommer att få fem kort. Dealern börjar sedan dela ut korten tills alla har delat ut fem kort. Dealern kommer att hålla reda på hur många kort du har och spelaren med flest kort vinner handen. Nästa sak han visste var att han spelade i World Series of Poker Main Event. Han hamnade i slutet på pengarna. Det var början på en resa som skulle ta honom från att vara World Series of Poker yngsta mästare någonsin, till att göra topp 10 i WSOP Main Event.

Det bästa sättet att få detta att hända är att ställa in kortsiktiga mål för dig själv, och sedan utvärdera varje mål efter varje session du spelar. Men om du vill bli en bra spelare, måste du lära dig grunderna, bastapoker.com och spendera lite tid i baksidan av en bok med dem. Spela poker matematik En stor del av poker är en matematisk kamp av intelligens, vilket innebär att det viktigaste du kan göra är att behärska siffrorna. Poker matematik är inte svårt – de är bara inte lätt att lära sig.

Om du till exempel inte vet vad du ska göra med en hand kommer en programvara att visa dig hur du fattar rätt beslut. Du kan använda en programvara för att spela vilket spel du vill, som Omaha eller Texas Hold’em. En programvara är ett verktyg som hjälper dig att lära sig spelet snabbare. I det här avsnittet pratar vi med pokerlegenden David Chip Reese om teorin om poker och var han tror att det gick fel. Vi får också hans grepp om varför du inte kan välja de bästa spelarna, vilka är de bästa spelarna, och vad framtiden håller för oss.

Spelare kan byta ut upp till tre kort från sin hand för att förbättra det. Med bara två satsningsrundor och inga gemensamma kort har Five Card Draw enkelt spelande. Så här fungerar det: Varje spelare får fem kort ansikte ned. Sista satsningsrundan, då avslöjar spelarna händer för showdown.

——-বন্ধুকে জানিয়ে দাও

Kortney Whitton Asked question September 4, 2023
Add a Comment
Write your answer.